1-3 dagar leverans

Items by Famstyle

Fri frakt över 200 kr

Léonie logo

TA 4 BETALA FÖR 3 

Small

Vår helt nya storlek S! Passar perfekt för dig med lite tunnare hår eller för dig som är ute efter en stilren halvuppsättning. 

Storlek: 6,5 cm

“Otroliga klämmor. Allt annat glider ur mitt tunna hår men dessa håller hela dagen. Tom efter lättare träningspass. Hur är det möjligt ens? Jättenöjd!”

Osäker på vilken storlek du ska välja?

startkit – mix

366.-

299.-

Startkit- svart

366.-

299.-

Storleksguide

MINIS – 4,5 cm

Vår minsta storlek som kan användas till massor av olika frisyrer! Med ett ordentligt grepp passar den såväl kort, som längre, tunt till mellantjockt hår för en fin halvuppsättning.

SMALL – 6,5 cm

Vår nya storlek S passar perfekt för dig med lite tunnare hår eller för dig som är ute efter en stilren halvuppsättning. Med greppande piggar på insidan och en extra stark fjäder kan denna klämma hålla uppe mer hår än vad man kan tro!

MEDIUM – 8 cm

Hårklämman för dig med kort till mellanlångt eller tunnare hår. Även perfekt för halvuppsättningar på både tjockt & tunt hår i alla längder.

LARGE – 10,5 cm

Vår mest populära hårklämma! Passar mellantjockt till tjockare hår och mellanlångt till längre hår. Har du tjockt hår passar den även bra för halvuppsättningar.

XL – 13 cm

Har du extra långt och/eller extra tjockt hår är detta storleken för dig!

Med den matta ytan och greppande piggar på insidan sitter hårklämmorna bättre på plats i håret än klassiska hårklämmor och passar därför väldigt många olika hårtyper.

Skulle storleken bli fel finns det självklart möjlighet att byta till en annan storlek! Kontakta kundtjänst så hjälper vi dig vidare.

Léonie hårklämmor

hårklämmor som sitter där de ska

er feedback

Följ oss på Facebook

Följ oss på Instagram

Ta 4 betala för 3