1-3 dagar leverans

Items by Famstyle

Fri frakt över 200 kr

Léonie logo

TA 4 BETALA FÖR 3 

Historien om Léonie Items

Om oss

För mig är Léonie Items mer än en hemsida som säljer hårklämmor, för mig är det starten på drömmen om att vara egenföretagare som en ung kvinna.

Det började med stora visioner och mål. Jag ville att mitt nystartade företag skulle kunna konkurrera med de ledande företagen på marknaden och såklart, göra det ännu bättre. Men efter att ha startat min resa mot drömmarna så insåg jag att man kan inte vara perfekt från dag ett och sätta för höga krav på sig själv.

Det viktigaste är att börja, lära sig på vägen och veta vilka ens långsiktiga mål är.

Efter beslutet att satsa på att göra en produkt och göra den riktigt bra, så valde jag att satsa på något jag själv saknade i min vardag – ett enkelt sätt att sätta upp håret som gör att det faktiskt sitter där det ska, utan att skada eller förstöra formen på håret.

Under arbetsdagen, på promenaden, i badrummet eller som en snygg accessoar för att skapa den perfekta looken, både i farten såväl som till den välplanerade stylingen.

Det kanske bara är en hårklämma, eller så är det en liten del av framtiden med starka kvinnliga entreprenörer i spetsen.

Jag hoppas att du ska tycka om klämmorna lika mycket som vi och våra kunder gör!

Varma hälsningar,

Julia Granlund

Grundare av Léonie Items och Famstyle AB

Léonie Items By Famstyle