1-3 dagar leverans

Items by Léonie

Fri frakt över 200 kr

TA 4 BETALA FÖR 3 

historien om léonie items

För mig är Léonie Items mer än en hemsida som säljer håraccessoarer, för mig är det starten på drömmen om att vara egenföretagare.

Det började med stora visioner och mål. Jag ville att mitt nystartade företag skulle kunna konkurrera med de ledande företagen på marknaden och såklart, göra det ännu bättre. Efter att ha startat min resa mot drömmarna så insåg jag att man kan inte vara perfekt och fullärd från dag ett och sätta för höga krav på sig själv. Det viktigaste är att börja, lära sig på vägen och veta vilka ens långsiktiga mål är för att nå dit man vill.

Efter beslutet att satsa på att börja göra en produkt och göra den riktigt bra, så valde jag att satsa på något jag själv saknade i min vardag – ett enkelt sätt att sätta upp håret som gör att det faktiskt sitter där det ska, utan att skada eller förstöra formen på håret.

Under arbetsdagen, på promenaden, i badrummet eller som en snygg accessoar för att skapa den perfekta looken, både i farten såväl som till den välplanerade stylingen.

Det kanske bara är en hårklämma, eller så är det en liten del av framtiden med starka kvinnliga entreprenörer i spetsen.

Jag hoppas att du ska tycka om min produkter lika mycket som jag gör!

Varma hälsningar,
Julia Granlund
Grundare av Léonie Items