1-3 dagar leverans

Items by Léonie

Fri frakt över 200 kr

TA 4 BETALA FÖR 3 

retur & reklamation

Självklart vill vi att du ska känna dig helt nöjd med din beställning! Skulle du vilja returnera något så fyller du i vårt returformulär nedan inom 30 dagar. Vi tar även jättegärna emot feedback på vad vi hade kunnat göra annorlunda för att du skulle känna dig 100% nöjd med din beställning.

Nedan hittar du vår returpolicy.
Har du fler frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst, så hjälper vi dig.

Vår återbetalnings- och returpolicy varar i 30 dagar från ditt köp. Om 30 dagar har gått sedan ditt köp kan vi inte erbjuda dig full återbetalning eller byte. För att vara berättigad till retur måste din produkt vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Vänligen notera att det inte går att returnera sidenörngott om plomberingen av boxen till örngottet är bruten, pga hygienskäl.

När du registrerat din retur kommer vi att kontakta dig med instruktioner om hur du returnerar din produkt. (Kom ihåg att även kolla i din skräppost om du inte fått något svar)

Fraktkostnaden för returen är 39 SEK och bekostas av kunden. Fraktkostnaden kommer automatiskt att dras av vid återbetalningen för produkten eller produkterna som har returnerats. Återbetalningen görs så fort vi har hanterat din retur. Det tar upp till 8 arbetsdagar tills att pengarna är återbetalade, men oftast går det fortare än så (läs mer under fliken återbetalning).

Registrera din retur i formuläret nedan, så återkommer vi till dig med vidare instruktioner.

Önskar du att byta en eller flera produkter så hjälper vi gärna till med att ordna en retur och du lägger sedan en ny order på hemsidan på det du vill byta till. Vid retur är fraktkostnaden 39 SEK.

Fraktkostnaden kommer automatiskt att dras av vid återbetalningen för produkten eller produkterna som har returnerats. Återbetalningen görs så fort vi har hanterat din retur. Det tar upp till 8 arbetsdagar tills att pengarna är återbetalade, men oftast går det fortare än så (läs mer under fliken återbetalning).

För att vara berättigad till retur måste returen registreras inom 30 dagar från ditt köp. Din produkt måste vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Vänligen notera att det inte går att returnera sidenörngott om plomberingen av boxen till örngottet är bruten, pga hygienskäl.

När du registrerat din retur kommer vi att kontakta dig med instruktioner om hur du returnerar din produkt. (Kom ihåg att även kolla i din skräppost om du inte fått något svar)

Registrera din retur i formuläret nedan, så återkommer vi till dig med vidare instruktioner.

När din retur är mottagen och godkänd skickar vi dig ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har fått din returnerade vara.

Återbetalningen kommer att ske via samma betalningsmedel som du valde när du gjorde beställningen.

I enlighet med penningtvättslagen har Léonie Items AB ingen möjlighet att utföra en återbetalning via något alternativt betalningsmedel förutom det som använts vid köp.

Återbetalning Swish – återbetalas till samma Swish nummer som utförde betalningen när köpet gjordes.
Återbetalning Kreditkort – återbetalas till samma kreditkort som utförde betalningen när köpet gjordes.
Återbetalning Klarna – återbetalas till samma Klarna-konto som utförde betalningen när köpet gjordes.

Sen eller saknad återbetalning?
Kom ihåg att det kan ta upp till 8 arbetsdagar från att vi mottagit din retur för en återbetalning att genomföras.

Om du inte har erhållit din återbetalning inom 8 arbetsdagar efter att vi meddelat att vi mottagit din retur så ber vi dig kontakta oss på:
Kontakt@leonieitems.com

Har du mottagit en produkt som är skadad eller har andra defekter? Vad tråkigt att höra! Vi ber vi dig fylla i formuläret nedan så att vi kan hjälpa dig vidare.
Alternativt kan du kontakta oss på:

Kontakt@leonieitems.com

Uppge ditt ordernummer och bifoga bilder på defekten i mailet så hör vi av oss inom kort!
(Kom ihåg att även kolla i din skräppost om du inte fått något svar)

Hittade du inte svaret på din fråga?

Skicka in den till vår kundtjänst så hjälper vi dig så snabbt vi kan, vår målsättning är inom 24 timmar mån-fre.
Klicka här för att komma till formuläret.

Kom ihåg att alltid kolla i din skräppost om du inte mottagit vårt svar.

Retur & reklamation