1-3 dagar leverans

Items by Famstyle

Fri frakt över 200 kr

Léonie logo

TA 4 BETALA FÖR 3 

Minis

Passar perfekt för dig med tunnare hår men även för dig som har mellantjockt hår och är ute efter en snygg halvuppsättning.

Mini – 2-pack – 69.-

“Är positivt överraskad av hur bra grepp det är i mini-klämmorna, jag har ganska tjockt hår och de håller hur bra som helst!”

“Fantastiska! Sitter helt magiskt bra – jag har väldigt långt hår och väljer nu alltid minis till att sätta upp min knut. Sitter mycket bättre än snoddar och går lätt att justera vid behov.”

“Jätte söta och fina! Trots den mindre strl är dem starka! Som resten av alla era klämmor!! Älskar!”

startkit – classic

366.- 299.-

Startkit- svart

366.- 299.-

Storleksguide

MINIS – 4,5 cm

Vår minsta storlek som kan användas till massor av olika frisyrer! Med ett ordentligt grepp passar den såväl kort, som längre, tunt till mellantjockt hår för en fin halvuppsättning.

MEDIUM – 8 cm

Hårklämman för dig med kort till mellanlångt eller tunnare hår. Även perfekt för halvuppsättningar på både tjockt & tunt hår i alla längder.

LARGE – 10,5 cm

Vår mest populära hårklämma! Passar mellantjockt till tjockare hår och mellanlångt till längre hår. Har du tjockt hår passar den även bra för halvuppsättningar.

XL – 13 cm

Har du extra långt och/eller extra tjockt hår är detta storleken för dig!

Med den matta ytan och greppande piggar på insidan sitter hårklämmorna bättre på plats i håret än klassiska hårklämmor och passar därför väldigt många olika hårtyper.

Skulle storleken bli fel går det bra att byta till en annan storlek! Kontakta kundtjänst så hjälper vi dig vidare.

Léonie hårklämmor

hårklämmor som sitter där de ska

Följ oss på Facebook

Följ oss på Instagram

Ta 4 betala för 3