1-3 dagar leverans

Items by Famstyle

Fri frakt över 200 kr

Léonie logo

TA 4 BETALA FÖR 3 

Medium & large

Passar många olika frisyrer och hårtyper!

LARGE – Hårklämman för mellantjockt till tjockt hår och mellanlångt till långt hår som vill sätta upp hela håret. Vår mest populära storlek!
MEDIUM – Hårklämman för kort till mellanlångt eller tunt hår. Även perfekt för halvuppsättningar för mellantjockt till tjockt hår i alla längder.

“Positivt överraskad av dessa klämmor – riktigt bra 👌 Håret sitter på plats och det känns knappt att man har klämman i håret, oerhört skönt. Supernöjd! Snygga också dessutom!”

“Amen asså de bästa små klämmorna jag någonsin har testat! Skojar ej när jag säger att dessa används inprincip varje dag. 10/10 får ni!! Kärlek till er”

Letar du efter extra små hårklämmor? Missa inte våra minisar som håller uppe mer hår än vad man kan tro!

snart slutsålda favoriter

“Så nöjd med dessa hårklämmor🙌 Testade att köpa eftersom alla omdömen var så positiva och jag kan bara hålla med, dessa är överlägset de bästa jag haft👍😊”

startkit – Classic

366.-

299.-

Startkit- svart

366.-

299.-

Storleksguide

MINIS – 4,5 cm

Vår minsta storlek som kan användas till massor av olika frisyrer! Med ett ordentligt grepp passar den såväl kort, som längre, tunt till mellantjockt hår för en fin halvuppsättning.

MEDIUM – 8 cm

Hårklämman för dig med kort till mellanlångt eller tunnare hår. Även perfekt för halvuppsättningar på både tjockt & tunt hår i alla längder.

LARGE – 10,5 cm

Vår mest populära hårklämma! Passar mellantjockt till tjockare hår och mellanlångt till längre hår. Har du tjockt hår passar den även bra för halvuppsättningar.

XL – 13 cm

Har du extra långt och/eller extra tjockt hår är detta storleken för dig!

Med den matta ytan och greppande piggar på insidan sitter hårklämmorna bättre på plats i håret än klassiska hårklämmor och passar därför väldigt många olika hårtyper.

Skulle storleken bli fel går det bra att byta till en annan storlek! Kontakta kundtjänst så hjälper vi dig vidare.

Léonie hårklämmor

hårklämmor som sitter där de ska

Följ oss på Facebook

Följ oss på Instagram