1-3 dagar leverans

Items by Léonie

Fri frakt över 200 kr

TA 4 BETALA FÖR 3 

kontakt

Självklart ska det vara enkelt att komma i kontakt med oss!

Fyll i formuläret med din fråga, idé eller feedback så skickas den automatiskt till vår kundtjänst. Vårt mål är att svara inom 24 h mån-fre. Kom ihåg att även kolla inkorgen för skräppost om du inte mottagit vårt svar.

Nedan hittar du svar på vanliga frågor.

Vi jobbar med långsiktiga samarbeten och vi har flera återkommande återförsäljare runt om i Sverige som är mycket nöjda med våra produkter.

Kontakta oss på Hanna@leonieitems.com eller fyll i kontaktformuläret så kan vi prata mer!

Är du sugen på att jobba med oss och skapa content? Kontakta oss på Moa@leonieitems.com och skicka gärna med din portfolio så hörs vi där!

MINI – 4,5 cm

Passar perfekt för dig med tunnare hår som vill göra en fin halvuppsättning. Alternativt för mindre slingor av hår på alla hårtyper eller för kreativa frisyrer som t.ex. en knut. De håller uppe mer hår än vad man kan tro.

SMALL – 6,5 cm

Heluppsättningar för tunt & kort hår och vår absoluta favorit för halvuppsättningar på de flesta hårtyper.

MEDIUM – 8,5 cm

Hårklämman för dig som vill göra heluppsättningar på kort till mellanlångt eller lite tunnare hår. Även perfekt för halvuppsättningar på tjockt hår. En av vår mest populära storlekar.

LARGE – 10,5 cm

Passar mellantjockt till tjockare hår och mellanlångt till långt hår. Den får plats med mer hår än man kan tro och passar många hårtyper. En av vår mest populära storlekar.

XL – 13 cm

Har du extra långt och/eller extra tjockt hår är detta storleken för dig! Velar du mellan large & XL är ofta large den som passar bäst.


Med den matta ytan och greppande piggar på insidan sitter hårklämmorna bättre på plats i håret än klassiska hårklämmor och passar därför väldigt många olika hårtyper.

Önskar du att byta en eller flera produkter så hjälper vi gärna till med att ordna en retur och du lägger sedan en ny order på hemsidan på det du vill byta till. Vid retur är fraktkostnaden 39 SEK.

Skulle du vilja returnera något så fyller du i vårt returformulär inom 30 dagar, klicka här.

Självklart vill vi att du ska känna dig helt nöjd med din beställning! Skulle du vilja returnera något så fyller du i vårt returformulär inom 30 dagar, klicka här.

Vid retur kommer kostnaden för returfrakten på 39 kr att dras av från beloppet som återbetalas. Vi tar även jättegärna emot feedback på vad vi hade kunnat göra annorlunda för att du skulle känna dig 100% nöjd med din beställning.

Vi kan skicka paket inom EU. Notera att det tillkommer en fraktkostnad på 49 kr och att leveranstiden kan ta ca 1-2 veckor.

Lägg till utomlands direkt i kassan här: https://leonieitems.com/product/utomlandsfrakt/

Skriv även med en kommentar i din beställning med vilket land din order ska till!

Hittade du inte svaret på din fråga?

Skicka in den till vår kundtjänst så hjälper vi dig så snabbt vi kan, vår målsättning är inom 24 timmar mån-fre.

Kom ihåg att alltid kolla i din skräppost om du inte mottagit vårt svar.

Kontakta oss