1-3 dagar leverans

Items by Famstyle

Fri frakt över 200 kr

Léonie logo

TA 4 BETALA FÖR 3 

Frakt Policy

Nedan hittar du svar på vanliga frågor.
Har du fler frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst, så hjälper de dig.

Gäller din fråga retur policy, reklamation och återbetalning? Klicka här.

Behandlingstid för frakt

Alla beställningar behandlas normalt inom 1 arbetsdag. Om vi upplever en extra stor ordervolym (exempelvis vid kampanjer och högtider) kan hanteringen ta något längre tid.

Fraktpriser & leveransberäkningar

Vi erbjuder fri frakt inom Sverige på alla köp med ett ordervärde på 200 SEK eller mer. Vid beställningar under 200 SEK tillkommer en fraktkostnad på 39 SEK som inte återbetalas vid eventuell retur.

Beräknad leveranstid

Frakt inom Sverige 1 – 3 dagar med postnord. Paketet levereras direkt till din brevlåda, om det inte får plats lämnas det utanför dörren eller till närmsta ombud och en avisering skickas ut till dig, detta kan vi tyvärr inte påverka då Postnord tar beslutet om det ska levereras till adressen eller till ett ombud.  Använda gärna Postnord-appen för att enkelt kunna följa ditt paket och få aviseringar direkt i mobilen. Skulle du ha fler frågor angående detta eller upplever problem med leveransen, vänligen kontakta vår kundtjänst kontakt@leonieitems.com, så hjälper vi dig såklart vidare.

Leveransbekräftelse & orderspårning

Du kommer att få ett e-postmeddelande när din beställning har packats & skickats. Sedan rekommenderar vi att använda Postnord-appen för att få leveransuppdateringar och spåra paketet.

Hittade du inte svaret på din fråga?

Skicka in den till vår kundtjänst så hjälper vi dig så snabbt vi kan, vår målsättning är inom 24 timmar mån-fre.

Kom ihåg att alltid kolla i din skräppost om du inte mottagit vårt svar.

Kontakta oss